Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacantele: cadouri deosebite pentru persoanele speciale din viata ta!

Vacantele sunt cadouri deosebite pentru persoanele speciale din viata ta. Se apropie cu pasi repezi cateva sarbatori frumoase (14 februarie, 1 si 8 martie), in care avem pe ordinea de zi dragostea, bucuria, respectul, iubirea, recunostinta si daruirea. Daca vrei sa faci un cadou deosebit unei persoane speciale din viata ta – o calatorie este tot ce ai nevoie! In aceasta perioada, o plaja superba, cu nisip fin si ape turcoaz, cu hoteluri elegante si restaurante cochete este o alegere potrivita pentru o escapada romantica sau pentru o vacanta relaxanta. Iata cateva cadouri potrivite pentru persoana iubita.

 

Cadouri deosebite pentru persoanele speciale din viata ta!

 

1. Santa Maria, Azores

Insulele Azore apartin Portugaliei si se afla in Oceanul Atlantic, la un scurt zbor de continent. Plaja Santa Maria este incredibila: nisip alb, valuri inspumate si dealuri verzi cu o multime de casute si hoteluri albe cochete. O vacanta de vis si un cadou foarte special pentru persoana iubita!

 

2. Phuket, Thailanda

Desi este un drum mai lung, merita cu adevarat! Gastronomie de top, viata de noapte vibranta, plaje superbe si peisaje desprinse din povesti. In plus, nu te vei plictisi niciodata sa admiri vegetatia tropicala, nuanta apei si resorturile de 5 stele, de un lux desavarsit. Daca visul vostru este sa ajungeti in Thailanda, atunci acesta este un cadou potrivit si foarte special!

 

3. Tenerife, Spania

Desi apartine Spaniei, Tenerife se afla in Oceanul Atlantic, mult mai aproape de Africa decat de Europa. Este o alegere perfecta pentru un cadou, pentru ca in aceasta perioada soarele nu arde prea tare, iar preturile sunt prietenoase. Singura problema ar fi ca nu te vei satura de insula in cateva zile si iti vor mai ramane multe de vazut: carnaval exotic, insule scaldate de soare, orase de poveste.

 

4. Madeira, Portugalia

Apartine Portugaliei si se afla putin mai la nord de Tenerife. Este o insula verde, luxurianta, cu hoteluri elegante si peisaje superbe. Te vei relaxa total si te vei intoarce cu o multime de fotografii perfecte. O vacanta-cadou care va fi foarte apreciata!

 

5. Santorini, Grecia

Desi este extrasezon, Grecia te asteapta cu bratele deschise. Imagineaza-ti cum te vei simti, doar tu si iubirea vietii tale, singuri pe o plaja pustie la apus. In plus, preturile sunt mult mai prietenoase ca in iulie-august. Ce mai astepti? Rezerva acum cadoul perfect pentru partenerul tau si bucurati-va de zile superbe, cu iubire si intelegere, intr-un decor magnific!

Foto: panoramio.com

 

Pe link-urile de mai sus veti gasi cele mai bune oferte Veltravel.ro! Va asteptam:)

No Comments :