Plaja exotica cu ape turcoaz

Valentine’s Day poate veni cu un cadou de tip city break!

O zi speciala ca Valentine’s Day poate veni cu un cadou de tip city break. Specialistii Veltravel.ro va propun o vacanta romantica intr-un oras european de poveste, la preturi excelente. Acum este momentul sa faceti o rezervare, pentru a va bucura de cele mai bune oferte…

Valentine’s Day – City Break 2014!

Verona

Verona este un mare oras din nordul Italiei si o importanta destinatie turistica, datorita istoriei si culturii sale, a targurilor internationale care se tin aici, datorita spectacolelor, a monumentelor incluse pe lista UNESCO World Heritage si a celebrului balcon al Julietei lui Shakespeare. Un weekend in Verona va fi cu adevarat relaxant si romantic!

 

Barcelona

Barcelona este al doilea oras ca marime din Spania dupa Madrid si capitala Cataloniei, cu o populatie de peste 5 milioane de locuitori. Este de asemenea si cel mai mare oras de la Mediterana, un mare centru administrativ, economic, cultural si turistic al lumii.

Daca ajungi in Barcelona, iti recomandam sa incerci barurile care servesc tapas gratis, alaturi de un pahar de vin sau bere. Printre restaurantele de top ale orasului se numara: Dos Palillos, Moments, Arola, Passadís del Pep, Can Vallès, El Quim.

Viata de noapte in Barcelona este stralucitoare, agitata, extravaganta. Zeci de cluburi de noapte, cu muzica live, cu dansatoare exotice, cu spectacole de teatru si bauturi specifice te asteapta sa te distrezi. Printre cele mai cunoscute se numara: Monk, Sidecar, Roe 14, Sol Club, Tinta Roja, Baja Beach Club sau Mond Bar.

 

Bologna

Bologna este unul dintre cele mai interesante orase din Italia si unul dintre cele mai frumoase din lume. Este celebru pentru universitatile sale de top, pentru acoperisurile rosii ale caselor si pentru gastronomia de top, dar si pentru atmosfera boema si relaxanta. Iata ce nu trebuie sa ratezi in Bologna: Piazza Maggiore, Basilica of San Petronio, Turnurile Asinelli, Basilica of Santo Stefano, Pinacoteca Nazionale, Arcadele din Bologna si… lasagna sau sosul Bolognese.



Bruxelles

In Bruxelles poti vizita Piata Mare, Teatrul Regal al Monedei, Parcul Jubileului, Catedrala Sfantul Mihail si Sfanta Gudura, Basilica de la Koekelberg, a 5-a din lume ca marime, Cartierul Marolles, Bruparck, dar si multe altele. Alege un city break in Bruxelles si nu vei regreta!

 

Sicilia: Catania & Palermo

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si o comunitate autonoma a Italiei. In afara de peisajele spectaculoase, de vulcanul Etna si de plajele superbe, Sicilia are si o cultura unica, bogata, in special in ceea ce priveste artele, muzica, literatura, gastronomia si arhitectura. O vacanta in Sicilia inseamna, in primul rand, sa descoperi adevarata cultura si traditiile Italiei, iar in al doilea rand, inseamna relaxare si bucurie pura. Toamna, temperaturile din Sicilia iti permit sa mergi inclusiv la plaja!

 

Eindhoven

Este un oras superb, situat in sudul Olandei. Aici veti gasi multe universitati, o viata sociala intensa, muzee, lumini deosebite, restaurante si hoteluri elegante. Va puteti relaxa si petrece un weekend minunat intr-un oras mai putin aglomerat si cu preturi excelente.

 

Londra

Londra este un unul dintre cele mai frumoase orase din lume, multi considerand-o “capitala Europei”. Londra este un oras glamour & fashion, un centru cosmopolit al artelor, stiintelor, turismului, finantelor si distractiilor. Un city break in Londra iti va bucura sufletul si te va face sa te simti puternic, invincibil, cuceritor. Pentru ca acesta este efectul pe care il are capitala Angliei asupra toturor turistilor, localnicilor si celor care isi urmeaza visele. In plus, un city break la Londra poate fi un spectacol desavarsit, o experienta pe care nu o vei uita prea curand.

 

Milano

“Milano – Capitala modei” este o eticheta pe care orasul din nordul Italiei pare sa o poarte cu mandrie. Daca ai fost vreodata in Peninsula, atunci sigur ai vazut ca italienii chiar sunt bine imbracati. “Shopping la Milano”  este o alta eticheta, de data asta pusa de mai toate agentiile de turism care au in oferta un city-break aici. Si daca tot am adus vorba despre shopping, Mecca cumparaturilor Europei par sa fie celebrele Galerii acoperite Vittorio Emanuelle. Sunt in buricul târgului, asa ca nu ai nicio sansa sa le ratezi. Ofertele pentru Milano le gasesti aici!

Napoli

Napoli este un oras al contrastelor. Pe de o parte este boem, elegant, civilizat si incarcat de istorie, pe de alta parte este murdar si inghesuit. Insa din orice latura ai privi acest oras al Italiei, trebuie sa recunosti ca este minunat! Ai atat de multe de facut in Napoli – te poti plimba prin centrul vechi, sa te ratacesti pe stradutele superbe, poti vizita bisericile orasului, poti bea un espresso la o terasa, poti degusta cea mai buna pizza din lume si multe, multe altele.

 

Paris

Paris-ul – orasul luminilor si al indragostitilor – te asteapta in orice anotimp cu portile deschise. Daca vei zabovi doar o zi sau doua si vei alerga de la un obiectiv turistic la altul, s-ar putea ca Parisul sa nu-ti trezeasca sentimente profunde. Insa daca vei incerca sa faci si altceva decat majoritatea turistilor, atunci s-ar putea sa te indragostesti de acest oras romantic si seducator. Iata aici cateva oferte imbatabile!

 

Perugia

Perugia este capitala regiunii Umbria din Italia centrala si este traversata de Tibru, creand peisaje incredibil de frumoase. Este un oras medieval, cultural si artistic, cu multe biserici, muzee si teatre interesante, in care cu siguranta nu va veti plictisi. Va recomandam sa petreceti o vacanta romantica aici si sa descoperiti adevaratul potential al Umbriei!

Pisa

Pisa este un orasel incantator din Toscana, celebru pentru turnul sau inclinat. Insa aici mai poti vizita si una dintre cele mai mari universitati din lume, Piazza del Duomo, Piazza dei Miracoli, biserici si palate medievale, multe muzee si gradina botanica, decorata in cele mai frumoase culori de toamna.

 

Roma

Roma este unul dintre cele mai vechi si mai interesante orase din Europa, un adevarat muzeu in aer liber, extrem de bogat in cultura, traditii si monumente istorice. Roma este un oras maret, impunator, cu mult sex-appeal, este cea mai importanta destinatie turistica a Italiei si are unele dintre cele mai vizitate muzee din lume. Un weekend petrecut la Roma va insemna pentru tine plimbari memorabile, o lectie de istorie, cea mai buna pizza din lume, un espresso perfect, cladiri impresionante, oameni veseli, baruri si restaurante celebre si nopti senzuale si romantice. Oferte pentru Roma aici!

 

Venetia

Incepe marea aventura a toamnei in cel mai romantic oras al Italiei – Venetia. Total deosebit de restul oraselor italiene, Venetia te va uimi cu siguranta. Este si cea mai scumpa zona a Italiei, insa daca vei urmari ofertele Veltravel.ro, vei gasi cu siguranta cazare si transport la preturi excelente. In Venetia te poti plimba pe canalele sale, poti fotografia casele colorate, poti admira Piata San Marco la apus si poti face declaratii de dragoste. Cu siguranta vei fi inspirat!

Foto: panoramio.com

No Comments :