Plaja exotica cu ape turcoaz

Weekend in Barcelona!

Barcelona este unul dintre cele mai atractive orase ale Europei pentru un city break memorabil. Ai plaje si mare, parcuri tematice, biserici si muzee, gastronomie de top, hoteluri elegante si vintage, oameni veseli si petreceri in fiecare seara, baruri, terase de vis, strazi animate, magazine superbe si cartiere cu povesti fascinante. Chiar daca ai mai fost in Barcelona, cu siguranta nu i-ai descoperit toate secretele. #VelTravel iti propune astazi atractii mai putin cunoscute, care te vor fascina si te vor face sa te reindragostesti de acest oras. Hai cu noi in weekend in Barcelona!

0

Weekend in Barcelona!

Barcelonet nu este cunoscuta doar ca plaja, ci si ca un cartier vibrant, cu viata de noapte intensa. Cele mai bune locuri in care trebuie sa mergi sunt piata locala, cu produse proaspete, cateva baruri de tapas din zona si restaurantele cu fructe de mare.

1

 

In cartierul Born iti recomand sa mergi la Cafe del Born pentru un mic dejun delicios si free wi-fi, la pranz poti incerca Restaurantul Montiel, iar pe seara viziteaza Santa Maria del Mar – o catedrala surprinzatoare.

2

 Ai ajuns in centrul Barcelonei si dupa ce ai vizitat Plaza Catalunya nu stii unde sa te opresti sa iei masa? Iti recomand Tapas 24 – este select, insa cu preturi bune si cu preparate de top.

3

 In Ciutat Vella nu ai doar celebra catedrala! Poti merge la cateva restaurante romantice ascunse in gradini de poveste, dar si la magazine de suveniruri ascunse in Passeig del Born.

4

La Rambla este cea mai cunoscuta promenada din Barcelona. Iti recomand sa uiti de ea si, mai ales, de stradutele din zona. Unele nu sunt foarte sigure. In schimb mergi la Portal de L’Angel – cea mai mare zona de shopping din oras.

5

 

In Eixample, cartierul nonconformist al Barcelonei, merita sa incerci Paco Meralgo’s Tapas, dar mai ales Hyde Club’s Top 40 Music.

6

 

In Gothic Quarter vei gasi unele dintre cele mai bune restaurante din Spania, dar si o viata de noapte vibranta. Unde sa mergi? La Milk Bar & Bistro si la Ginger Bar pentru o petrecere pe cinste.

7

 

Teresa Carles este unul dintre cele mai bune restaurante vegetariene din Barcelona si se afla doar la cateva stradute de Rambla. Incearca crochetele cu ciuperci, dar si cateva dintre sortimentele de paste. Sunt delicioase!

8

 

La Veronica se afla in Raval si este cea mai buna pizzerie din Barcelona. Daca vrei ceva mai rapid si la fel de gustos, mergi la Betty Ford’s Restaurant pentru un hamburger excelent.

9

 

Poti petrece o seara romantica de neuitat pe terasa Hotelului Barcelo. Privelistea este impresionanta!

10

Chiar daca ai mai fost in Barcelona, mereu vei avea ceva surprinzator de descoperit in acest oras de poveste! Hai si cu tu cu Veltravel.ro in city break Barcelona.

No Comments :