Plaja exotica cu ape turcoaz

Zakynthos sau insula broastelor testoase

Zakynthos sau insula broastelor testoase datorita densitatii lor in aceasta zona, este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, cu peisaje care iti taie respiratia. Celebra plaja Navagio (una dintre cele mai populare plaje din Europa) te asteapta sa o descoperi, dar si oraselele pitoresti, resorturile de lux, tavernele cu muzica si bucate traditionale, oazele de relaxare si vaporasele pregatite pentru inconjurul insulei. O vacanta in Zakynthos poate fi perfecta, daca iti vei alege cu grija cea mai buna oferta, personalizata pentru gusturile si bugetul tau. Specialistii Veltravel.ro iti propun mai multe variante de cazare si transport, iar tot ce ai tu de facut este sa alegi un pachet si sa pleci in vacanta…

Cele mai bune oferte de vacanta in Zakynthos!

 Hotel La Sirene 3*, Argassi

Apartamentele La Sirene sunt inconjurate de peisaje uluitoare si de gradini de maslini, iar la mai putin de 800 de metri se afla plaja cu steag albastru Argassi. In apropiere poti practica sporturi acvatice, dar si alte activitati turistice.

Hotel Oscar 3*,  Laganas

Hotelul Oscar se afla in sudul Insulei Zante si este un popular resort, cu 37 de studiouri si 11 apartamente cu self catering, unde poti petrece o vacanta de vis. In apropiere se afla baruri si restaurante, dar si superba plaja Laganas.

Hotel Mavrikos 3*, Tsilivi

Hotelul Mavrikos este situat la 100 m de centrul statiunii Tsilvi. Este la 7 km de aeroport si la cativa pasi de zona de joaca pentru copii. Este un hotel modern, care ofera o multime de posibilitati pentru petrecerea timpului liber: piscina, sporturi acvatice, jocuri, baruri si restaurante.

 Hotel Sunrise 3*, Tsilivi

Hotelul Sunrise este o oaza de liniste aflata intr-un peisaj rural, cu plantatii de maslini si dealuri verzi, pitoresti. La aproximativ 800 de metri se afla celebra plaja Tsilivi. Orasul Zante se afla la doar 5 kilometri, iar in apropiere ai baruri, restaurante, piscine si o viata de noapte activa.

Hotel Poseidon Beach 4*, Laganas

Hotelul Poseidon se afla pe plaja Laganas si este perfect pentru o vacanta cu familia, oferind cazare in camere si apartament elegante, dotate cu tot confortul. In aceasta zona superba veti intalni si broastele testoase Caretta Caretta, care isi fac cuiburile chiar pe plaja. Atmosfera este de vis!

Hotel Golden Sun 4*, Kalamaki

Golden Sun este un hotel modern, renovat anul acesta si foarte popular printre turisti. Se afla la 150 metri de plaja Kalamaki si este dotat cu piscina, jacuzzi, biliard, room service, bar, restaurant si sauna. Va fi cu siguranta o alegere perfecta pentru vacanta ta!

Hotel Miro Palazzo di Zante 4*, Vassilikos

Superbul Palazzo di Zante este un hotel extrem de elegant si romantic, aflat in apropierea plajei Mavratzis si care ofera privelisti de vis asupra insulei. Gradina din jurul sau este exotica si interesanta: plante tropicale, palmieri, canale si piscine. O locatie de top pe o insula incredibila!

Hotel Best Western Zante Park 4*, Laganas

Langa apele de cristal ale marii Ionice, la doar 300m de plaja Laganas de pe insula Zakynthos, Zante Park ofera facilitati moderne, atmosfera relaxata si inovatii gastronomice. Este la doar cinci minute de mers pe jos de centrul orasului, unde puteti gasi traditionalele tavernas, magazine si baruri. Hotelul este aproape de aeroport (5 km) si de orasul Zante si de port (7 km).

Hotel Zakantha 3*, Argassi

Hotelul elegant si confortabil are o pozitie privilegiata – chiar pe plaja! Este la doar 2,5 km de Zakynthos Town si la 500 metri de Argassi. Hotelul este dotat cu piscina, portar, parcare, restaurant si baruri.

Foto: panoramio.com, zante.info, visitgreece.info

Daca te-ai hotarat sa mergi in vacanta pe Insula Zakynthos, iti recomand sa consulti si ofertele noastre din urmatoarele statiuni: Argassi, Laganas, Tsilivi, Kalamaki si Vassilikos.

No Comments :