10 motive sa alegi Praga de Valentine’s Day!

Praga de Valentine’s Day este cea mai inspirata idee! Veltravel are preturi excelente si iata ce poti face in magicul oras:

1. Pentru mine, o zi perfecta in Praga incepe cu o plimbare de dimineata prin centrul orasului – bucurandu-ma de stradute si de oameni, sa mananc taitei in restaurantul thailandez Modrý Zub, sa savurez o cafea si o inghetata in Angelato, apoi sa merg pe jos pana la castelul din Praga si sa prind apusul.

2. Ador sa vizitez bazarurile si anticariatele, fiind sigura ca voi gasi cel putin un obiect pe care trebuie sa-l am. Praga este plina de suveniruri fantastice, iar preturile sunt rezonabile.

3. Platforma panoramica din parcul Vítkov este un loc ideal pentru o vedere de ansamblu a orasului. Ia-ti niste gustari si prinde un loc langa scari, apoi priveste cum toata Praga este scaldata in culorile apusului.

4. Una dintre activitatile mele preferate este sa incerc soiurile de bere. In Praga, exista nenumarate berarii ‘de casa’ si bodegi excelente, incat tot timpul vei gasi o noua bere de gustat si un nou prieten de facut.

5. Iubesc sa descopar strazile ascunse din Praga. Traseul meu preferat incepe pe Nový Svět, continua pe Petřín Hill, ajungand in Arbesovo náměstí. O plimbare prin parcul Kampa, cu vedere la rau este de asemenea foarte relaxanta.

6. Ia un pranz autentic la Lokal Inn – mananca o supa gustoasa, galuste si un desert delicios. Ia-ti si o noapte intr-o camera minunata de la mansarda, cu vedere la podul Charles.

7. Un secret bine pastrat: mergi la un concert in Atrium. Artisti din intreaga lume canta la cativa metri de tine, iar pretul este excelent!

8. Viziteaza cel mai frumos parc din Praga: Stromovka! Vara, inchiriaza-ti role sau bicicleta si distreaza-te cu localnicii. Apoi, relaxeaza-te intr-un sezlong sau folotoliu de puf cu cea mai gustoasa bere. Iarna, ia-ti o cana de vin fiert si fa o plimbare – parcul este la 10 minute cu tramvaiul de podul Charles.

9. Indiferent de anotimp, trebuie neaparat sa mergi in Choco Café – o fabrica de ciocolata si cafenea, care serveste 50 de arome de ciocolata densa si delicioasa! Preferatele mele sunt ciocolata cu chili si cea traditionala – hořické trubičky.

10. Nu departe de Piata Mica si foarte aproape de gradinile Wallenstein, descoperi Vojanovy Sady – un parc ascuns chiar in centrul orasului. Viziteaza aceasta comoara si relaxeza-te intr-un ocean de verde, care se intampla sa fie si caminul paunilor locali.

Care sunt locurile tale preferate din Praga?

No Comments :