Destinatia anului 2019: Cancun, Mexic. Iata de ce!

Cancun este un resort celebru din SE-ul Mexicului, localizat in nordul Peninsulei Yucatan, si o importanta destinatie turistica pentru calatorii din lumea larga. Orasul Cancun are deschidere la Marea Caraibelor, iar in apropierea sa se afla renumitul resort Riviera Maya, locul unde milioane de oameni vin in fiecare an pentru relaxare si distractie.

Bogate in cultura si traditii, cu un climat tropical, cu plaje uluitoare, cu hoteluri de vis si restraurante cu o bucatarie impresionanta, cluburi de noapte si beach bars, Cancun si Riviera Maya sunt unele dintre cele mai frumoase zone din lume.

Iata ce poti face in Cancun:

1. Cazeaza-te la un hotel elegant, cu vedere la mare, si vei avea parte de dimineti desprinse din povesti. Peisajele sunt spectaculoase si nu te vei satura niciodata de ele.

2. Cancun este o destinatie perfecta pentru scubadiving. Si multe alte sporturi acvatice.

3. Plajele din Cancun sunt uluitoare. Poti petrece o vacanta intreaga doar pe plaja, te vei super distra.

4. Cancun are o istorie bogata si vei intalni aici numeroase obiective turistice, muzee, monumente si localnici dornici sa-ti povesteasca diverse intamplari din istoria Mexicului.

5. Marea Caraibelor are o nuanta ireala. Poti sa inchiriezi o barca si sa faci o plimbare relaxanta prin apele calde ale Mexicului.

6. Numeroase resorturi ofera lectii gratis de yoga sau de fitness, sali de forta, biciclete sau orice iti doresti, pentru ca vacanta ta sa fie una activa, pentru trup si suflet.

7. In Cancun se organizeaza mici escapade cu… elicopterul si vei surprinde o panorama incredibila a statiunii.

8. Riviera Maya te va impresiona cu siguranta. Iar muzica si dansurile traditionale sunt o adevarate incantare pentru toti turistii.

9. Toti calatorii spun ca cele mai bune cocktails pe care le-au gustat vreodata au fost in Cancun, Mexic. Trebuie sa incercam ca sa vedem daca au dreptate!

10. National Park of Cancun este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din lume, unde te vei distra pe cinste.

Esti pregatit sa-ti implinesti visul? #Veltravel are cele mai bune oferte pentru vacanta ta exotica in Cancun 🙂

No Comments :