Idei de cadouri de 8 Martie – alege un altfel de cadou pentru acest an

Ziua de 8 Martie este debutul oficial al sezonului cald si ziua din luna dedicata femeilor. De 8 Martie celebram femeia si frumusetea si nu se poate altfel decat cu un cadou. Sunt cadourile clasice care pot impresiona o femeie, dar sunt si altele, care creeaza amintiri. Le spunem noi cadouri altfel. Vom vorbi imediat despre ele. Pentru iubita, sotie, sora, mama sau prietena, gasesti in acest articol idei inspirate de cadouri pentru 8 Martie.

Idei de cadouri de 8 Martie – cadouri clasice pentru 8 Martie

idei cadouri 8 martie cadouri clasice

Pentru ca merita sa fie oricand rasfatata, cu atat mai mult de ziua ei, trebuie sa te gandesti din timp la ce cadou sa ii oferi de 8 Martie. In lipsa de alte idei, sunt cateva cadouri cu care nu gresesti niciodata, pe care le amintim si noi aici, pentru inspiratie.

Flori

Nu poti sa nu ii cumperi flori, nici macar cand ai pentru ea un alt cadou in minte. Femeile iubesc florile si, cu toate ca nu mereu o spun, le asteapta intr-o zi ca aceasta. 8 Martie este momentul cel mai bun in care sa oferi flori unei femei si nu poate fi greu sa o faci. Daca stii care ii sunt preferatele, mergi la sigur cu ele. Daca nu stii, dar vrei sa vii cu ceva frumos, ai clasicii trandafiri si toate florile de sezon din care sa alegi. Sunt zambile, lalele, bujori, liliac, ghiocei si zero sanse sa nu ii aduci macar un zambet pe fata cu oricare dintre ele. Nu trebuie sa fie partenera de viata cea care le primeste. Flori primesc si surorile, mamele, colegele de serviciu, prietenele.

Bijuterii

Le plac bijuteriile si chiar daca nu se asteapta sa le primeasca de 8 Martie, nu vor spune nu uneia. Daca ai vazut-o purtand sau daca stii ca ii plac, ofera-i una de 8 Martie. Nu trebuie sa fie dificila alegerea. Brose, cercei, pandantive, bratari cu snur din argint pot fi alegeri inspirate pentru a fi oferite cadou de 8 Martie femeilor, fie ca sunt mame, iubite, sotii, surori ori chiar bunici. Mergi pe simplitate si bun gust si alege un model clasic, usor de purtat. Cere ajutor daca nu vrei sa risti.

Shopping 

Oricand este un moment bun pentru haine noi, nu trebuie sa fie neaparat 8 Martie, dar daca este, cu atat mai bine. Poti sa o iei cu tine la o plimbare in oras si o sesiune de shopping sau poti sa ii faci cadou un voucher la magazinul ei preferat. Majoritatea magazinelor pun la dispozitie un astfel de card cadou si nu este deloc o solutie de ultim moment. Este solutia cand pur si simplu nu stii ce sa ii cumperi. 

Pentru a ne lega putin de a doua parte a articolului, venim cu combinatia perfecta pentru un cadou de 8 Martie: city break si shopping. Nu mai vii cu un gift card, dar o iei cu tine intr-un loc frumos, iar ea va gasi singura ceva sa ii placa. Este genul de cadou despre care vorbeam la inceput. Putin altfel, dar o idee buna pentru un 8 Martie cu amintiri. Vorbim de city break si am ales pentru tine sase destinatii populare din Romania si Europa, credem noi potrivite pentru ocazie. 

Idei de cadou pentru 8 Martie – city break in Romania

idei cadou 8 martie city break in romania

Cum 1 si 8 Martie vin adesea cu unele zile libere, un cadou inedit poate fi unul de tip experienta. Cand ati fost ultima data intr-un city break? Daca a trecut destul de mult de atunci ori n-ati gasit momentul potrivit pana acum, este timpul sa faci rezervarile. Se prea poate ca majoritatea sa aleaga vacantele exotice pentru a celebra debutul primaverii si ziua femeii, dar sunt si altii care cauta linistea de la noi din tara. Pentru un city break cadou de 8 Martie in frumoasa noastra Romanie avem trei idei geniale. Trei destinatii din zone diferite ale tarii, toate trei extrem de frumoase.

Maramures 

Este natura, traditie si sunt oameni frumosi in Maramures. Este locul perfect in care sa-ti faci amintiri si nu contesta nimeni acest lucru. In fiecare an, vin aici turisti din toate colturile tarii, si chiar din afara ei, sa traiasca o altfel de experienta. Este, in Romania, una dintre cele mai populare destinatii turistice si se vorbeste despre el ca fiind unul dintre locurile care trebuie vizitate macar o data in viata.

idei cadou 8 martie city break in romania maramures

Sunt obiective turistice nenumarate in Maramures, dar experienta nu poate fi completa fara interactiunea cu oamenii locului. Sunt calzi si primitori, intotdeauna bucurosi de oaspeti si mereu cu mancare buna pe masa.

Daca stii ca ii plac vacantele linistite, du-o in Maramures de 8 Martie. Pentru ca e „acolo unde se agata harta in cui”, poti lua bilete de avion spre Baia Mare si sa incepeti aventura de aici.

Oradea 

Oradea este a doua destinatie propusa de noi pentru un city break la inceput de Martie. Sunt cafenele boeme aici, sunt terase si restaurante cu mancare buna, sunt oameni calzi si primitori, care te fac sa simti ca esti de-al locului. Oradea este un oras civilizat, curat, cu mijloace de transport sigure si cu unele dintre cele mai frumoase unitati de cazare din tara. Ca experienta sa fie unica, fa o rezervare pentru un apartament cochet din centrul istoric al orasului. Vezi si pachetele de city break avion + cazare. Asa rezolvi doua lucruri deodata.

Brasov 

idei cadou 8 martie city break in romania brasov

Nu lipseste orasul de la munte din lista de destinatii pentru un city break in tara. De ce Brasov, cand probabil ai mai fost aici cel putin o data si cu alte ocazii? Pentru ca indiferent de perioada, el iti ofera ceva de facut. Ai obiective frumoase pe care sa le vizitezi, ai muntele care este relaxarea in sine, ai unde sa mananci mancare buna si ai multe locuri in care sa te cazezi. Recomandarea noastra pentru cazare este centrul Brasovului. De acolo, este mai simplu sa ajungi in zone cheie ale orasului, chiar si in afara lui. Sunt multe altele de vazut si de facut in imprejurimi. 

Una in Nord, una in Vest si una in inima tarii. Asa de frumoase, ca nu aveam cum sa nu le punem pe lista cu idei de destinatii pentru un city break cadou de 8 Martie. Chiar de nu vor fi cadoul ei de inceput de primavara, pot fi oricand, in orice alta perioada a anului.

Idei de cadouri pentru 8 Martie – city break in Europa

idei de cadouri pentru 8 martie city break in afara tarii

Daca nu cauti linistea Romaniei si te gandesti la un city break in afara tarii, ai optiuni din care sa alegi cu zecile. Te poti duce cat de departe vrei in lume, dar sunt unele orase, destul de apropiate Romaniei, care merita o sansa.

Daca va plac, de obicei, aceleasi locuri, va fi usor sa alegi un oras care sa o impresioneze. Daca nu, venim noi cu idei. Ai aici trei dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa, perfecte pentru un city break cadou de 8 Martie.

Madrid, Spania

Nu poti sa nu vezi un city break in Madrid ca pe o idee buna de cadou pentru 8 Martie. Este perfect pentru aceia care adora distractia si viata de noapte, dar poate sa fie o alegere inspirata si pentru altii, mai linistiti. Orasul ofera destul de mult si pe timp de zi. Sunt locuri in Madrid in care poti sa mananci foarte bine, locuri in care poti sa te plimbi in aer liber si altele interesante pe care sa le vizitezi. Nu-ti ajung cateva zile (sau nopti) sa vezi si sa faci tot ce este de vazut si de facut aici. Daca alegi orasul pentru o escapada de cateva zile cu ea la inceput de Martie, fii sigur ca nu o sa simtiti plictiseala.

Budapesta, Ungaria 

Despre Budapesta se vorbeste prea putin, desi multi sunt aceia care se intorc aici si cu alte ocazii. Fata de alte orase din Europa, Budapesta este foarte aproape de Romania si este foarte frumoasa. Este poate unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei, fiind numeroase locurile care merita sa fie vazute aici. Sunt peisaje superbe in oras, este Dunarea, sunt obiective turistice nenumarate, locuri in care poti sa iei masa si altele in care sa te plimbi in voie in aer liber.

idei de cadouri pentru 8 martie city break in afara tarii budapesta

Desi cu un aer usor nostalgic, orasul reuseste sa fie pe alocuri si romantic. Daca alegi Budapesta, cafeneaua New York este de departe locul perfect pentru un 8 Martie sarbatorit in doi. New York Café este cea mai frumoasa cafenea din oras, poate chiar din lume, in mod sigur o idee buna pentru un cadou de 8 Martie. Este chiar ideala pentru aceasta ocazie.

Amsterdam, Olanda

idei de cadouri pentru 8 martie city break in afara tarii amsterdam

Este Madrid si este Budapesta, dar noi credem ca poate fi si Amsterdamul pe lista. O destinatie turistica foarte populara in Europa, Amsterdamul este oricand o alegere inspirata pentru un city break, nu trebuie sa te convingem prea mult. Orasul are farmecul lui, pe care cu greu il gasesti in alta parte, care-l face perfect pentru un cadou de acest gen. Cu atat mai mult este potrivita perioada sa fie vizitat, pentru ca acum incep sa imboboceasca lalelele, pentru care Amsterdamul este atat de popular. Sunt aici si cladiri istorice si muzee, sunt teatre, coffee shop-uri, berarii, piete, restaurante, buticuri si magazine, sunt infinite posibilitati de a petrece timpul.

Idei de cadouri pentru 8 Martie sunt nenumarate, diferite de la caz la caz. Flori vor primi toate femeile in aceasta zi, indiferent de relatia pe care o ai cu ele. Bijuterii primesc persoanele apropiate, mama, sora, bunica, poate chiar o prietena, iubitele si sotiile. Sesiuni de shopping primesc mai mult partenerele de viata, desi carduri cadou pot fi oferite si mamelor ori soacrelor. De un city break romantic se bucura o sotie sau o iubita. De o vacanta se bucura si o mama.

Poti sa faci din 8 Martie o zi pe care sa nu o uite curand, nu ai nevoie decat de un cadou bine ales sau de un plan bine pus la punct. Gandeste-te la toate din timp si daca alegi sa-i oferi o experienta, uita-te de pe acum dupa bilete de avion si cazare. Pentru destinatiile propuse de noi ar trebui sa le gasesti usor.

Sursa foto: pexels.com

No Comments :