Japonia, un vis implinit. Hai cu Veltravel in Tokyo!

Indiferent ce planuri ai pentru Japonia, nicio vacanta nu este cu adevarat completa fara o vizita in magicul Tokyo. Sunt foarte multe lucruri de facut in acest oras, uneori chiar este greu sa te decizi, mai ales daca ai doar cateva zile la dispozitie. Noi iti prezentam astazi locurile noastre de suflet, unde vei surprinde magia Japoniei.

Iata ce poti face intr-o vacanta in Tokyo:

1. Gusta cel mai proaspat sushi din lume la Toyosu Fish Market.

In 2018, celebra piata s-a mutat in Toyosu, unde poti sa urmaresti si renumita licitatie de ton, dar si sa mananci un sushi minunat. Poti vizita si vechea piata din Tsukiji, unde au ramas cateva restaurante faimoase.

2. Mergi in istorica Asakusa si la templul Sensō-ji.

Cartierul Asakusa si templul sacru Sensō-ji sunt MUST VISIT, nu vei gasi nimic comparabil in Tokyo. Cladirile clasice cu felinare rosii si Nakamise shopping street te vor purta in Japonia veche, intesata de traditii si oameni senzationali.

3. Mergi la shopping in Harajuku, Omotesandō & Aoyama.

Da, vei privi cu ochii mariti de uimire cele mai iesite din comun magazine din lume. Da, vei putea sa-ti cumperi tinute trasnite, dar si accesorii high-end fashion. Plus, in aceasta zona sunt galerii si cafenele de arta, care te vor cuceri.

4. Descopera zona Yanaka Ginza Shitamachi.

Celebrele scari Yuyake Dandan au fost prezentate in multe filme si show-uri TV, iar cartierul are un vibe unic. Aici vei face si cele mai frumoase fotografii si vei avea ocazia sa vezi cum traiesc localnicii.

5. Petrece o zi in Ueno Park.

Este cel mai mare parc din Tokyo, iar aici vei gasi si Tokyo National Museum, Tokyo Metropolitan Art Museum si Shitamachi Museum. Poti face un picnic in parc si sa mergi la muzee – fara indoiala va fi o zi foarte frumoasa in Tokyo.

6. Mergi intr-o seara in zona Piss Alley.

De fapt, se numeste Omoide Yokocho (Memory Lane) si are strazi inguste, o atmosfera incendiara si restaurante autentice. Este locul preferat al localnicilor si turistilor pentru frigarui si bere sau sake.

7. Viziteaza The Imperial Palace si gradinile sale.

In centrul orasului vei gasi un castel superb, apartinand celei mai longevive monarhii din lume. Gradinile sunt deschise tot timpul anului, insa pentru palat ai nevoie de rezervare. Tot aici vei gasi si Chidori-ga-fuchi – un loc popular pentru ciresii sai.

8. O exeperienta unica: mergi la Ōedo-Onsen Monogatari.

Este un parc-SPA cu ape termale, o gradina superba si o zona de relaxare. Aici vei surprinde cel mai bine traditiile japoneze. Daca ai tatuaje mari, intreaba inainte daca poti intra (in general, nu accepta tatuaje, insa le poti acoperi discret).

9. Participa la o ceremonie a ceaiului in Hamarikyu Onshi Teien.

Parcul a apartinut candva unui clan celebru – Tokugawa, si este senzational. Intrarea se face cu un water taxi din Akasaka. Tot aici vei gasi si o casa antica a ceaiului, unde vei putea asista la o ceremonie originala.

10. Dornic de petreceri si cocktails? Mergi in Golden Gai.

Este un cartier fabulos, cu alei inguste si intunecate si baruri cu doua etaje, care pot primi doar cativa clienti odata. Unele dintre ele au semnul de „locals only”, insa majoritatea sunt deschise turistilor. Bauturile sunt autentice, iar atmosfera de poveste.

Din Tokyo poti merge spre Muntele Fuji (139 km), spre Osaka sau Kyoto. Insa orice ai alege sa faci in Japonia, Veltravel te asteapta cu oferte excelente.

No Comments :