Revelion exotic: 10 destinatii fabuloase care sa te inspire in noul an

Revelion exotic 10 destinatii fabuloase care sa te inspire in noul an

Sarbatorile de iarna sunt cea mai magica perioada a anului, plina de speranta. Daca vrei sa rupi traditiile si sa pleci intr-o vacanta exotica, vei gasi aici inspiratie pentru alegerile tale in acest articol. Avand in vedere ca Revelionul este sarbatorit in intreaga lume, ai toata libertatea de a gasi un loc perfect pentru trecerea dintre ani. 

Daca visezi de ceva vreme la o destinatie exotica in plina iarna, aproape intreaga lume iti sta la dispozitie. Vei afla din acest articol cateva dintre cele mai fascinante destinatii pentru un revelion exotic, precum si informatiile de care ai nevoie pentru a te bucura de aceasta experienta incredibila. 

Revelion exotic impreuna cu cei dragi: unde sa fugiti de acasa?

Revelion exotic impreuna cu cei dragi unde sa fugiti de acasa

In zilele noastre gasesti multe oferte de calatorii exotice care includ, pe langa zbor si hotel, cina de Revelion si multe alte activitati pentru ca tu sa te distrezi de minune si sa te bucuri de o experienta cu totul de neuitat. Fie ca alegi o escapada cu familia, fie cu prietenii, vei putea alege cele mai interesante destinatii pentru aceasta perioada, precum si cele mai fascinante activitati. 

Inainte de a decide care este destinatia perfecta pentru acest Revelion, tine cont de urmatoarele aspecte:

  • Perioada in care vrei sa pleci – Pentru o astfel de vacanta exotica este recomandat sa optezi pentru cel putin o saptamana. Tocmai de aceea, este important sa iei in considerare daca vrei sa petreci si zilele de Craciun in aceasta calatorie sau preferi sa petreci doar Revelionul.
  • Scopul acestei vacante – In functie de felul tau de a fi si de perioada in care te afli, poti alege o vacanta dedicata aventurii si explorarii, sau una mai linistita, potrivita pentru relaxare si odihna. De asemenea, tine cont daca pleci cu gasca de prieteni sau cu familia. In acest fel, vei putea cauta activitati potrivite pentru fiecare varsta.
  • Apeleaza la o agentie de turism profesionista care sa-ti ofere un pachet turistic complet, circuit sau charter, precum si sa ai posibilitatea de a plati totul online. Astfel, vei putea beneficia de o varietate de destinatii din care sa alegi la cele mai bune preturi.

Destinatii exotice de revelion: 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Am ales pentru tine 10 dintre cele mai minunate destinatii exotice la care te-ai putea gandi pentru a-ti petrece sfarsitul de an. Dupa toate aceste perioade dificile prin care toata lumea a trecut in ultimii ani, ce poate fi mai placut decat sa-ti oferi un rasfat de cateva zile pe o plaja insorita, cu un cocktail langa tine, la 30 de grade? Descopera ofertele noastre de Revelion și alege ce te inspira cel mai mult.

Dubai

Dubai - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Sarbatorirea Anului Nou in Dubai capata un aspect extravagant. Cu focuri de artificii incredibile si posibilitatea de a participa gratuit la unele dintre marile sarbatori de Revelion din Dubai, nu este surprinzator faptul ca calatorii din intreaga lume incep sa se adune in oras in aceasta perioada. Fie ca este vorba de petrecere sau relaxare in confortul camerei de hotel sau daca preferi sa petreci timp cu familia sau partenerul exista ceva pentru toata lumea si pentru fiecare buget in Dubai. Daca te afli in Dubai in noaptea de Revelion, cu siguranta vei avea o experienta de neuitat.

Mauritius

Mauritius - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

O destinatie paradisiaca situata in inima Oceanului Indian, Mauritius are multe de oferit vizitatorilor sai. Sezonul sarbatorilor din Mauritius este marcat prin tot felul de petreceri, artificii si o atmosfera festiva. Aceasta insula fantastica convinge nu doar prin plajele sale incredibile si prin oceanul impresionant, dar si prin posibilitatea de a alege exact ce ai nevoie pentru aceasta perioada din viata ta. Toata lumea isi va gasi partea de fericire aici intr-o atmosfera atat festiva, cat si calda, prietenoasa si intima. 

Phuket

Phuket - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Phuket, fiind una dintre cele mai importante destinatii turistice din Thailanda, are o oferta hoteliera larga, de la cazare in pensiuni sau pensiuni super ieftine pana la cazare in statiuni de lux. Phuket este recunoscuta pentru varietatea petrecerilor sale pe plaja de revelion, asa ca daca esti in cautarea unei modalitati inedite de a trece in noul an, cauta petrecerea potrivita pentru tine si gasca ta.

Cancun

Cancun  - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Riviera Maya, si in special Cancun, este una dintre principalele destinatii pentru calatorii care viziteaza Mexic. Popularitatea sa nu-i umbreste oferta turistica, dimpotriva, dispune de o intreaga infrastructura pentru a-ti oferi cea mai buna petrecere de Revelion. Cancun, un oras total paradisiac si incredibil, mai ales pentru aceasta perioada a anului, te asteapta cu celebra petrecere de pe Quinta Avenida, o strada plina de baruri, terase, saloane si restaurante cu o atmosfera perfecta pentru a primi Anul Nou.

De asemenea, te poti plimba cu trajineras din Xoximilco. Trajineras sunt un tip de barca caracteristic zonei lacului Xochimilco și Tlahuac, la sud de Mexico City. Cu toate acestea, datorita popularitatii lor, au fost adaptate in canalele Xoximilco. Daca mergi cu prietenii sau familia, te poti bucura de o cina speciala, jocuri, ritualul celor doisprezece struguri si un toast cu vin spumant, toate la bordul acestor barci. Distractia este garantata.

Maldive

Maldive - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Insulele Maldive sunt intotdeauna o destinatie incredibila pe tot parcursul anului, dar cu atat mai mult in perioada sarbatorilor de iarna. Este cel mai bun sezon pentru vremea din Maldive. Intre decembrie si februarie este perioada cu mai mult soare si mai putine ploi. In plus, este un lux sa petreci Revelionul in Maldive la 30 de grade pe o plaja de vis, in timp ce jumatate din lume este in plina iarna. Ofertele gastronomice din statiunile din Maldive sunt de prima clasa pentru o cina de gala de Revelion.

Seychelles

Seychelles - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Cum ar fi sa-ti iei ramas bun de la acest an intins intr-un hamac pe plaja si cu un cocktail bun in mana? La peste cele 28 de grade, in oricare dintre cele 100 de insule ale sale, Seychelles iti poate aduce exotismul si bucuria de a trai cel mai diferit Revelion din viata ta. Vei gasi, de asemenea, si marile sarbatori pe strazile sale pline de lumini colorate, iar cele mai bune petreceri se tin la malul marii.

Seychelles este una dintre cele mai populare destinatii turistice pentru iubitorii de mare si natura. Acest arhipelag, situat la nord-est de Madagascar si scaldat de Oceanul Indian, este o minune a naturii care cu greu poate fi uitata. Compus din 155 de insule, inclusiv atoli, insule de corali si granit, acest arhipelag are frumuseti naturale care i-au permis sa faca parte din patrimoniul UNESCO.

Punta Cana

Punta Cana - Destinati exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Republica Dominicana, si mai precis Punta Cana, este unul dintre cele mai interesante locuri pentru a sarbatori sfarsitul anului. In ajunul Anului Nou in Punta Cana, vei gasi o viata de noapte captivanta, mancare fantastica, oameni prietenosi si multe altele. Acest oras se bucura de o locatie imbatabila langa unele dintre cele mai frumoase plaje din Caraibe, inconjurat de un parc natural, terenuri de golf grozave si hoteluri de talie mondiala. De parca toate acestea nu ar fi de ajuns, orasul sarbatoreste petrecerile de Revelion in barurile sale, cluburile de noapte si, ce este mai bine, in toata Punta Cana, Bávaro si Cap Cana, atragand in fiecare an turisti din toata lumea.

Bali

Bali - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

In Bali te vei deconecta complet de la tot ce inseamna sarbatori de iarna in Romania. Avand in vedere ca Indonezia nu este o tara cu o majoritate crestina, aceste sarbatori nu sunt la fel de importante ca in Europa sau America. Abia sub influenta turistilor, localnicii au inceput sa acorde mai multa importanta Revelionului de la final de decembrie. Vei avea parte de petreceri pe strada sau pe plaja, de focuri de artificii, precum si de o vacanta intima si retrasa, daca asta e scopul calatoriei tale. Exista un loc pentru fiecare in acest paradis incredibil.

Abu Dhabi

Abu Dhabi - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta t

Celebra capitala a Emiratelor Arabe Unite se pregateste pentru noul an in fiecare an cu mare entuziasm. Fara indoiala, Abu Dhabi este unul dintre cele mai interesante orase de vazut in Emiratele Arabe Unite. Oaspetii se ingramadesc in Abu Dhabi din intreaga lume, mai ales de Anul Nou. O excursie exotica de Anul Nou, intr-un climat de vara, cu o croaziera cu cina de Revelion si o cina la localnici, te va duce dincolo de ceea ce crezi ca stii despre aceasta parte a Peninsulei Arabice.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro - Destinatii exotice de revelion 10 idei fabuloase pentru vacanta ta

Un alt loc spectaculos pentru a petrece de Anul Nou este Rio de Janeiro. A doua cea mai mare petrecere din Rio (imediat dupa Carnaval) este Ajunul Anului Nou pe plaja Copacabana. Petrecerea de pe plaja este gratuita si peste 2,5 milioane de turisti si localnici vin pe plaja legendara in fiecare an pentru a sarbatori schimbarea anului si a lua parte la una dintre cele mai mari si mai distractive petreceri din lume. Cand se lasa noaptea, plaja vibreaza de agitatia multimilor si pana la miezul noptii aproape 3 milioane de oameni sunt pe plaja, sarbatorind Anul Nou.

Fie ca alegi una dintre cele mai celebre petreceri dedicate Noului An sau ca te regasesti intr-un retreat intim si luxos de la marginea unui ocean, cel mai important este sa iti oferi acest rasfat. O vacanta exotica, indiferent de continentul sau insula pe care o preferi, va avea marele avantaj de a-ti da perspectiva pentru noul an, de a te umple de energie si buna dispozitie. Si ce poate fi mai frumos decat sa-ti incepi anul departe de iarna friguroasa intr-un colt de paradis exotic?

Surse foto: Unsplash.com

No Comments :