Plaja exotica cu ape turcoaz

Top destinatii de ski iarna!

Vrei un top destinatii de ski iarna? Visezi la partii nesfarsite, la orase de poveste ascunse sub zapada, la hoteluri elegante, la focuri de artificii si oameni veseli, la sanius si distractie pana in zori si la cateva zile de iarna petrecute intr-o destinatie desprinsa din basme? Nimic mai simplu! Acum avem solutia perfecta pentru tine! Am ales cu greu dintre multe zone frumoase ale Austriei, cateva resorturi in care tu sa petreci vacanta la care visezi. Iata detalii.

Top destinatii ski iarna !

Austria este o federatie din Europa Centrala, alcatuita din 9 landuri dispuse gratios pe culmile Alpilor, oferind calatorilor unele dintre cele mai romantice si elegante destinatii de iarna. Cel mai inalt munte din Austria, Grossglockner, are nu mai putin de 3.798 m, climatul este temperat, cu ierni superbe incarcate de zapada, iar principalele orase sunt Viena, celebra si eleganta capitala a Austriei asezata pe Dunare, Salzburg, Innsbruck, Graz si Linz.

 In Austria, pe culmile Alpilor, exista peste 37 de zone special amenajate pentru ski, snowboarding, sarituri, sanius si alte sporturi de iarna. Orasele pitoresti, romantice, hoteluri elegante, piste acoperite de zapada bogata, privelisti incredibile, lacuri, paduri si munti, cer senin si o bogatie coplesitoare te intampina in Austria! Exista peste 800 de statiuni de vacanta, ski si snowboard in Austria, raspandite pe versantii Alpilor, care te asteapta sa te distrezi impreuna cu familia si prietenii. Preturile sunt prietenoase si hotelurile primitoare si elegante.

Miile de kilometri de partii perfecte din Austria atrag anual milioane de turisti entuziasti. Unele statiuni sunt exclusiviste, ca Solden numita si “Ibiza Alpilor” – altele sunt accesibile oricarui buzunar. Printre acestea enumeram: Achensee Pertisau, Arlberg – Tirol – Sankt Anton, Bad Kleinkirchheim, Hermagor, Zell Am See, Kaprun, Bad Gastein, Innsbruck, Salzburg etc.

Iata mai jos topul destinatiilor de ski iarna 2013-2014:

1. Fugen im Zillertal Kitzbuhel

 

2. Kirchberg

 

3. Mayrhofen

 

4. Seefeld

 

5. St Anton am Arlberg

 

6. St Johann in Tirol

 

7. Solden

 

8. Nauders

 

9. Saalbach – Hinterglemm

 

10. Zell Am See

 

11. Bad Hofgastein

 

12. Kaprun

 

13. Rauris

 

14. Dachstein

 

15. St Johann Im Pongau

 

16. Bad Gastein

 

17. Fuschl am See

Foto: panoramio.com

 Alege si tu o vacanta in Alpii austrieci si te vei intoarce cu multe amintiri frumoase!

No Comments :