Plaja exotica cu ape turcoaz

Unde mergem vara asta?

Acum, cand soarele ne trimite cu gandul la vacanta cea mare, la concediu, la relaxare si la plaje superbe, este momentul potrivit pentru a-ti stabili, rezerva si organiza escapada perfecta. Daca iti doresti o vacanta exotica, in care sa vizitezi locuri interesante, sa te relaxezi si sa te simti rasfatat, atunci Veltravel.ro iti recomanda una dintre destinatiile de mai jos pentru vara 2019. Sunt special create pentru calatorii pasionati, liberi si fericiti! Iata unde mergem vara asta.

Unde mergem vara asta?

1. Spania

Daca ai fost in Barcelona sau Madrid, nu inseamna ca ai vazut Spania! Trebuie neaparat sa mergi in Tenerife sau in Ibiza in aceasta vara si sa te distrezi pe cinste. Nu ocoli nici Andalusia sau insula La Palma.

 

2. Franta

Daca Paris-ul ti se pare o destinatie prea… comuna pentru vacanta ta, atunci iti recomand sa mergi in Provence si anume, in Arles – minunatul orasel in care a locuit Van Gogh.

 

3. Grecia

Alege pentru aceasta vara o insula mai putin asaltata de turisti, cum ar fi Kos sau Skiathos.

 

4. Statele Unite ale Americii

Ti-ai planificat o vacanta in America? Ia-ti neaparat un bilet dus-intors catre Hawaii, pentru a vedea unele dintre cele mai frumoase plaje ale lumii.

 

5. Anglia

Daca ai vizitat deja Londra, mergi in estul Angliei si bucura-te de peisajele superbe din satele uitate de timp!

 

6. Italia

Italia este celebra pentru gastronomia, arhitectura si artistii sai, dar si pentru orase ca Venetia sau Roma. Anul acesta opreste-te intr-o zona mai putin turistica – in superbul port Bari.

 

7. Turcia

Resorturile all inclusive si Istanbul-ul nu sunt singurele atractii ale Turciei. Noi iti recomandam o croaziera de-a lungul coastei, pentru a descoperi Turcia magica!

 

8. Egipt

Pentru a descoperi comorile istorice ale Egiptului, mergi intr-o croaziera pe Nil si apoi cazeaza-te intr-un hotel de pe malul Marii Rosii – o locatie ideala pentru traditii imbinate cu modernism si lux.

 

9. Croatia

Oriunde ai merge in Croatia, cu siguranta te vei indragosti de aceasta tara. Noi iti recomandam „perla” Adriaticei, orasul Split.

 

10. Thailanda

Daca nu vrei sa mergi in destinatiile turistice de tipul  Phuket, Koh Samui sau Koh Phangan, indreapta-te spre nord, in Chiang Mai.

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org

Alege o destinatie de vacanta pe gustul si bugetul tau, iar specialistii Veltravel.ro iti vor alcatui un pachet personalizat pentru a trai cea mai frumoase perioada din viata ta!

No Comments :