Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacanta de iarna in locatii exotice e o vacanta ca-n filme!

Calatorii din lumea intreaga, dar si celebritatile, adora sa-si petreaca vacanta de iarna in locatii exotice, fie pe plaje cu nisip fin si vreme perfecta, fie la ski, in resorturi elegante, de unde pot vedea muntii acoperiti cu zapada. Indiferent daca iubesti vara si marea sau esti pasionat de sporturile de iarna, iata mai jos cateva locatii incredibile unde merita sa mergi in vacanta ta de la sfarsitul acestui an.


O vacanta de iarna ca-n filme!

1. Maldives – insulele te asteapta cu peisaje desprinse din vederi!

 

2. Thailanda – pentru cei care vor mai mult decat o vacanta: relaxare, dar si descoperiri incredibile!

 

3. Brazilia – mancare fabuloasa, plaje celebre, muzica buna, oameni veseli!

 

4. Republica Dominicana – o destinatie perfecta pentru luna de miere, dar si pentru doritorii de escapade romantice la preturi accesibile. Iata aici detalii!

 

5.  Austria – aici se afla resorturile de lux ale iubitorilor zapezii si sporturilor de iarna! Iata aici mai multe detalii!

 

6. Italia – aici poti sa ai parte atat de partii superbe si munti acoperiti cu zapada, cat si de plaje minunate sau orase vintage si boeme. Alegerea ramane doar a ta!

 

7. Seychelles – un arhipelag fabulos, unde toate visele tale se vor implini!

 

8. Franta – alege Paris-ul pentru un city break si muntii cu resorturile lor elegante, pentru o vacanta la ski. Iata detalii!

 

9. Germania – multe dintre orasele acestei tari sunt excelente pentru o vacanta scurta, iar statiunile de iarna ii asteapta pe iubitorii zapezii. Aici mai multe detalii!

 

10. Mexic – alege aceasta tara atat pentru plajele sale superbe, cat si pentru petrecerile incendiare, dar si pentru istorie, traditii, gastronomie si hoteluri de lux.

Foto: panoramio.com, cnntraveler.com

No Comments :