Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacanta de Paste perfecta pentru un city break de primavara

Vacanta de Paste este minunata pentru un city break de primavara: vremea este excelenta, ofertele sunt numeroase, preturile bune, iar tu vei avea parte de „evadarea” perfecta din cotidian, pregatindu-te pentru zilele de munca urmatoare, pana la vacanta de 1 Mai sau de vara. Studiile sustin ca, in ultimii ani, din ce in ce mai multi romani au ales sa petreaca Pastele in strainatate. Haideti sa vedem care sunt ofertele Veltravel.ro pentru aceasta perioada, astfel incat tu sa poti alege exact vacanta care ti se potriveste!

0

Unde mergem de Paste

1. Bulgaria

Orasele din Bulgaria sunt vibrante si atractive, in plus exista o multime de statiuni de vacanta unde te poti relaxa pentru o perioada mai scurta sau mai lunga. Printre principalele atractii ale Bulgariei se afla si Albena.

Albena este o statiune aflata in NE-ul Bulgariei, cu iesire la Marea Neagra, la 12 km de Blachik si la 30 km de Varna. Stilul arhitectural din zona este unic, iar multe dintre hotelurile din Albena sunt situate exact pe plaja, insa in apropierea centrelor comerciale si a altor destinatii turistice.

Albena a fost construita in 1960 si are 5 km de plaje, apa limpede, calma si tarmuri de poveste. Hotelurile sunt pentru toate gusturile, oferind nu mai putin de 20.000 de paturi pentru turisti.

Sunny Beach este un mare resort de vacanta de pe coasta Marii Negre a Bulgariei, aflat la aproximativ 35 de km nord de Nessebar. In plus, este cea mai populara destinatie de vara pentru turistii care aleg Bulgaria, avand peste 200 de hoteluri, pe toate gusturile si bugetele, cu nu mai putin de 300.000 de paturi.

Sunny Beach se intinde pe kilometri intregi, iar espalanada pe care se inalta hotelurile de lux este spectaculoasa. Plaja se exitinde cu un golf superb, intre Sveti Vlas si Nessebar. Pe acest traseu veti gasi sute de baruri cu muziva live, puburi, cluburi de noapte, restaurante elegante cu diverse bucatarii specifice sau internationale, discoteci si cafenele.

1

 

2. Grecia

Grecia inseamna cultura, muzee, monumente arhitecturale spectaculoase cat si apusuri de soare minunate, viata de noapte si natura salbatica. Exista o multime de statiuni, insule si resorturi care te asteapta sa descoperi minunile Greciei, peisajele sale uluitoare, gastronomia sa fabuloasa si amabilitatea personalului din turism.

Mykonos este o insula din Grecia, care face parte din arhipelagul Cicladelor, are 85 de km patrati, o populatie de 10.000 de locuitori si este recunoscuta international pentru viata sa de noapte extrem de intensa, pentru petreceri si pentru celebritatile care o viziteaza an dupa an. O vacanta in Mykonos poate fi atat relaxanta, cat si foarte activa, datorita plajelor sale frumoase, istorie sale si barurilor de top. Iata detalii despre oferte!

2

 Santorini este o insula localizata in Marea Egee, la 200 de km SE de Grecia continentala. Statiunea este celebra pentru peisajul vulcanic, pentru vremea senzationala, pentru casele sale albe, superbe, pentru hotelurile de lux, restaurantele cu vedere la mare si pentru vedetele care isi petrec aici vacantele. Santorini a fost numita de BBC in 2011 “the world’s best island”!

2-1

 

3. Israel

Israelul are o istorie de peste 4000 de ani. Cele mai cunoscute atractii turistice din tara sunt: Biserica Sfantului Mormant, Cetatea Ierusalimului, Gradinile suspendate din Haifa, Stalpul Biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant. Indiferent unde alegi sa mergi, in Jerusalem, Tel Aviv sau Bethleem, vacanta ta va fi de neuitat.

Oraselul de legenda, Ierusalim, se afla pe platoul Muntilor Judean, intre Mediterana si Marea Moarta si este unul dintre cele mai vechi din lume. In plus, Ierusalimul este considerat sfant de catre trei mari religii ale lumii: iudeica, crestina si islamica.

Temperaturile sunt excelente tot timpul anului si in afara de istoria emotionanta si arhitectura incredibila, din Ierusalim poti face excursii pe camile sau cu jeep-urile la Marea Moarta sau la Marea Mediterana. Oferte mai multe aici!

3

4. Romania

Frumusetile tarii noastre nu mai au nevoie de nicio prezentare! Pastele petrecut in Romania va fi unul traditional, plin de lumina si culoare, incarcat de bunatati si veti intalni oameni primitori si zone incredibil de frumoase.

 

4

 

5. Turcia

Turcia este intinsa pe doua continente: 97% din suprafata tarii se afla in Asia, iar 3% in Europa si este o tara ce se remarca in prezent prin ospitalitatea si diversitatea oferita. Fie ca alegi Istanbulul, fie ca iti doresti sa mergi intr-o statiune, la mare, vacanta ta in Turcia va fi la fel de placuta – obiective turistice nenumarate, shopping, relaxare, peisaje de vis.

Daca iti este greu sa alegi o anumita destinatie din Turcia, atunci noi avem pregatite pentru tine, articole despre aceasta tara si resorturile sale de poveste. Detalii pentru oferte aici!

5

 6. Ungaria

Ungaria este o tara a campiilor impanzite de ape, a dealurilor si a vinurilor, ofera peisaje incantatoare, castele si palate, cat si nenumarate izvoare termale. Fie ca mergi in Budapesta sau faci un circuit prin Capitalele Imperiale ale Europei, o excursie pe Dunare sau te relaxezi la un SPA – vacanta ta va fi excelenta!

6

7. Muntenegru

In Muntenegru se afla al doilea canion ca marime din lume dupa cel din SUA si este singurul tinut locuit, cu statut ecologic, din lume. Orasul Becici este unul dintre cele mai frumoase din Europa, insa poti alege sa faci de Paste un tarseu interesant prin Muntenegru, Albania si Croatia. Vei avea o vacanta de neuitat!

7

 

Pentru cele mai bune oferte personalizate, te invitam pe www.veltravel.ro!

No Comments :