Plaja exotica cu ape turcoaz

Vacanta la ski in Austria, Franta sau Bulgaria?

Te gandesti la vacanta la ski in Austria, Franta sau Bulgaria? La inceputul lui februarie, cand micutii tai au vacanta, cel mai frumos cadou pe care il poti face familiei tale este o vacanta activa la ski. Noi iti recomandam cele mai spectaculoase partii din Europa, din tari de poveste ca Franta, Austria si Bulgaria. Iata unde sa mergi in perioada 1-8 februarie 2020…

Hai la ski in vacanta copiilor! Austria, Franta, Bulgaria.

1. Austria

Visezi la partii nesfarsite, la orase de poveste ascunse sub zapada, la hoteluri elegante, la focuri de artificii si oameni veseli, la sanius si distractie pana in zori si la cateva zile de iarna petrecute intr-o destinatie desprinsa din basme? Nimic mai simplu! Acum avem solutia perfecta pentru tine! Am ales cu greu dintre multe zone frumoase ale Austriei, cateva resorturi in care tu sa petreci vacanta la care visezi.

Austria este o federatie din Europa Centrala, alcatuita din 9 landuri dispuse gratios pe culmile Alpilor, oferind calatorilor unele dintre cele mai romantice si elegante destinatii de iarna. Cel mai inalt munte din Austria, Grossglockner, are nu mai putin de 3.798 m, climatul este temperat, cu ierni superbe incarcate de zapada, iar principalele orase sunt Viena, celebra si eleganta capitala a Austriei asezata pe Dunare, Salzburg, Innsbruck, Graz si Linz.

 

In Austria, pe culmile Alpilor, exista peste 37 de zone special amenajate pentru ski, snowboarding, sarituri, sanius si alte sporturi de iarna. Orasele pitoresti, romantice, hoteluri elegante, piste acoperite de zapada bogata, privelisti incredibile, lacuri, paduri si munti, cer senin si o bogatie coplesitoare te intampina in Austria! Exista peste 800 de statiuni de vacanta, ski si snowboard in Austria, raspandite pe versantii Alpilor, care te asteapta sa te distrezi impreuna cu familia si prietenii. Preturile sunt prietenoase si hotelurile primitoare si elegante.

Miile de kilometri de partii perfecte din Austria atrag anual milioane de turisti entuziasti. Unele statiuni sunt exclusiviste, ca Solden numita si “Ibiza Alpilor” – altele sunt accesibile oricarui buzunar. Printre acestea enumeram: Achensee Pertisau, Arlberg – Tirol – Sankt Anton, Bad Kleinkirchheim, Hermagor, Styria, Solden, Carinthia, Zell Am See, Kaprun, Bad Gastein, Innsbruck, Salzburg etc.

Iata aici costul destinatiilor de ski din Austria!

 

2. Bulgaria

Veltravel.ro te invita la ski in Bulgaria, in cele mai frumoase statiuni alpine, unde zapada, partiile si petrecerile fac legea. Petrece momente de neuitat intr-un cadru magic, de poveste, si bucura-te alaturi de familia ta de o vacanta de iarna perfecta!

Bansko

Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, cu hoteluri elegante, partii excelente si privelisti superbe. Rezervati acum pentru a beneficia de cele mai bune oferte cu reduceri early booking!

Aflata la o altitudine de 925 metri deasupra nivelului marii, statiunea montana Bansko este destinatia numarul 1 in materie de ski din Bulgaria, avand cel mai bun si cel mai modern centru de ski din toata tara. In ultimii ani investitii masive au fost facute in zona de catre YULEN, compania care administreaza domeniul skiabil, ajungandu-se astfel sa se schieze pe inaltimi de peste 2500 metri, pe o retea de partii de peste 65 km.

Bansko este ideala pentru schiorii incepatori si de nivel mediu, dar are si trasee pentru avansati (partia Alberto Tomba fiind una dintre ele). Gondola moderna si ski-pass-urile completeaza facilitatile zonei. Bansko ofera si posibilitatea pentru parapantism. Daca vi se pare insa o provocare prea mare, puteti inchiria sanii cu motor sau va puteti relaxa la patinoar.

 

Borovets

Borovets este un resort de ski foarte modern din Muntii Rila, situatin Provincia Sofia, la o altitudine de 1350 de metri si la 73 de km de Sofia. Aici vei gasi hoteluri de lux, restaurante elegante, baruri, magazine unde poti face shopping nelimitate, dar si multe partii superbe, speciale pentru marii iubitori de ski.

Conditiile pentru sporturile de iarna sunt excelente! In Borovets poti incerca: ski, night-ski, snowboarding, cross-country skiing, ski jumps si biathlon, ski-doo etc.

Iata aici statiunile din Bulgaria si preturile lor!

 

3. Franta

Franta este una dintre cele mai frumoase tari din lume, dar si una dintre cele mai atractive pentru toti calatorii pasionati. Aici vei gasi orase fascinante si romantice, ca Parisul, tarmuri de poveste pe Coasta de Azur, dar si munti semeti, unde sporturile de iarna sunt ridicate la rang de arta. Franta este o tara destul de scumpa, insa daca vei alege cele mai bune oferte, te vei bucura de o vacanta asa cum ai visat…

Franta este renumita pentru statiunile sale montane excelente, cu hoteluri-boutique minunate, cu partii de vis si cu oameni primitori. Acum este momentul perfect pentru a oferi un cadou celor dragi – alegand sa petreceti o vacanta la ski in Franta!

 

Val Thorens

Val Thorens este o localitate din Tarentaise Valley, Savoie, in Alpii Francezi si este cel mai inalt resort de ski din Europa, aflat la peste 2.300 m altitudine. Are 3 zone diferite, cu peste 600 km de piste si este considerata zona cea mai mare din lume destinata sporturilor de iarna.

 

Chamonix

Franta este renumita in lume pentru acest resort, cu peisaje spectaculoase si partii de calitate. Aici traditia sporturilor de iarna este extrem de veche, iar localitatea Chamonix este un paradis al iubitorilor de ski. Situat in Muntii Mont Blanc, oraselul este frumos si elegant, avand oferte turistice excelente: hoteluri superbe, scoli de ski, SPA, piscine interioare, lux si confort.

Iata si alte oferte excelente pentru o vacanta in Alpi!

Foto: panoramio.com

No Comments :